Абитуриентите от КСУ “Св. Георги” получават тоалети за бала от модно благотворително шоу

FCN333 37 абитуриенти от социалните социалните заведения в Пловдив, сред които и момичетата и момчетата от КСУ „Св. Георги“, получават тоалетите си за бала от инициативата Fashion CHARITY Night. Модното благотворително шоу по идея на журналиста Екатерина Костова и F2F Studio се реализира от дизайнер Албена Хумбаджиева на 27 март в Клуб Галакси, където младежите от КСУ и домовете „Олга Скобелева: и „Мария Луиза“ бяха посрещнати като истински vip гости.

Те наблюдаваха последните колекции на 10 топ дизайнери от Пловдив и Асеновград, представени от моделите на Визаж и аплодираха музикалните изпълнения на Весела Бонева, Емилия Валенти и Рок Група Ренегат с вокал Константин Кацаров. На финала на вечерта 7 от бъдещите абитуриентки, сред които и възпитанички на КСУ, дефилираха с бъдещите си абитуриентски рокли. По-рано през деня за прическите им се погрижиха стилистите от моден център Chip and Shik в квартал Тракия.

Месец след благотворителното шоу, което споделиха и с директора на Дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив Веслина Ботева, момичетата от социалните заведения вече получиха роклите си. Всяка избра совя тоалет от облеклата на дизайнерите Албена Хумбаджиева, Антония Димитрова (Илтокони), Pacy Parapanova, Дейна Бренченс, Мария Иванова (Marchella boutique), Стоян Радичев и Искра Ружина (CHECHE).

През април момчетата ще получат абитуриенстките си костюми от модните брандове Агресия, Ивенти и Агресор с дизайнер Мариана Папаличева.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.